Suniya Yoga homepage

referenties

Referenties

Kundalini yoga bij Jenny is even helemaal weg uit mijn hectische leven en tot mezelf komen in een liefdevolle, warme omgeving. Heel bijzonder om te ervaren hoe Jenny snel rust en ruimte weet te creëren om de oefeningen bijna als vanzelfsprekend te doen zonder dat alles perfect moet zijn. Een mooie flow van oefeningen, meditatie en chanten. Na afloop voel ik me heel soepel, open maar ook heel gefocust.
– Jackie Bekouw

De wekelijkse les is voorm mij het belangrijkste moment van de week om mijn balans te hervinden en bij mezelf te komen. Deze yoga heeft een bijzonder positief effect op mijn stressklachten. En ik beschouw de lessen als een onmisbare factor bij mijn bewustwordingsproces. Jenny creëert met haar rustige, warme en heel professionele aanwezigheid een inspirerende en veilige sfeer.
– Ria Bijvoet

Ik vind het heerlijk om even bij te tanken bij Jenny. De lessen hebben een duidelijk kalmerende werking. Een effect dat ik vaak nog dagenlang voel. Vrijwel iedere les die Jenny geeft heeft een thema. Een specifieke kwaliteit van Jenny is dat ze zo’n thema niet opdringt, maar de cursisten zelf laat bepalen in hoeverre ze er in mee gaan.
– Martijn Haas