Suniya Yoga homepage

yoga

Groeps- en privélessen
De yogalessen zijn heel gevarieerd. Dankzij de vele soorten thema’s en oefeningen is geen les hetzelfde. Verder heeft de yoga een meditatief karakter zodat je ontdekt wat er van binnen leeft en je je ware innerlijke rust ervaart. De oefeningen zijn eenvoudig, doelgericht en effectief. Al na enkele minuten voel je hoe spanningen van je afvloeien en dat je energie beter stroomt. Er is een evenwichtige afwisseling van inspanning en ontspanning, waardoor je uiteindelijk een diepere rust beleeft.

Yogavakantie en yogaweekenden
De afgelopen jaren zijn we in Drenthe, Spanje en Egypte geweest voor extra inspiratie, verdieping en ontspanning. De stilte van het platteland, ver weg van alles, alle tijd en ruimte om de yoga door te laten werken, de groep en het heerlijke eten zorgen voor een unieke ervaring. Klik op de locaties voor een impressie.

Bedrijfsyoga
Ieder bedrijf is gebaat bij gezonde en tevreden werknemers. Zij concentreren zich namelijk beter, kunnen meer aan en dragen plezier uit in hun werk en omgeving. Door regelmatig yoga te beoefenen voelt men zich prettiger, energieker en meer in balans.
Losse workshop, 12-weekse cursus, doorlopende wekelijkse les, op maat gemaakt programma. Klanten zijn o.a. Belastingdienst en Horizoncollege.

Workshops
Deze dagen of dagdelen geven je tijd en ruimte om naast veel yoga en meditatie, ook dieper in te gaan op de achtergrond van yoga, de filosofie en vragen die je hebt rondom je eigen yoga beoefening. Eerdere thema’s: Detox, Vrolijkheid, Creativiteit, Ontspanning, Vuur/Passie, Open je hart, Klanken en Mantra’s, Innerlijke Stilte, Hormoonyoga, Rug, Nek/Schouders.

Shiatsu massage
Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij er druk wordt gegeven met duimen, handpalmen en voeten op meridiaanpunten van het lichaam. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd van het lichaam, zodat je energie beter stroomt, je organen goed functioneren en klachten kunnen afnemen. Shiatsu is eveneens een mooie aanvulling op yoga; je ontdekt je lichaam en ontspanning op een andere manier wat je yoga-ervaring weer kan verdiepen.