Suniya Yoga homepage

YOGA WEEKENDEN en YOGAWEEK

Twente 10-12 maart 2017

Een mooi weekend met veel yoga, meditatie en heerlijk eten op een luxe boerderij op het Twentse platteland. We verblijven op een luxe erve waar ook nog koeien gehouden worden. De opzet is kleinschalig. Je kunt kiezen uit een twee/driepersoonskamer of een éénpersoonskamer. Er is ook tijd om te wandelen te fietsen, te luieren, een kunstenaarsdorpje te bezoeken, naar een sauna te gaan of je te laten masseren. Kom genieten, ontspannen en je yoga verdiepen! Deze weekenden zijn voor iedereen: zowel de beginnende als gevorderde yoga beoefenaar.
Klik hier voor meer informatie in de brochure.
Klik hier voor het inschrijfformulier. Vul het e in en mail naar info@suniyayoga.nl

Belgische Ardennen 23-26 juni 2017

Een lang zomer weekend met yoga, meditatie en veel natuur in de Belgische Ardennen. We hebben een eigen gebouw tot onze beschikking (één- en tweepersoonskamers), een yogazaal en toegang tot een eigen deel bij het meer waar we ook yoga kunnen doen. Daar is tevens een roeibootje en een plek om vuur te maken.Door een lang weekend in de natuur te zijn met veel yoga en meditatie, kun je een diepere ontspanning ervaren en meer van je ware aard ontdekken die altijd open, ontspannen en zacht is. Laat de yoga en de natuur je meenemen naar de herkenning van jezelf.
Klik hier voor meer informatie in de brochure.
Klik hier voor het inschrijfformulier. Vul het in en mail naar info@suniyayoga.nl

Zuid-Frankrijk 2-9 september 2017

Laat de yoga en meditatie je vakantie een extra ontspanning en verdieping geven. Tijdens deze yogaweek kun je weer bewust je ware aard beleven dat evenwichtig, zacht en ontspannen is. We verblijven op La Borde Blanque: een vrijgelegen authentiek Frans Manoir aan de voet van de Pyreneën. Er zijn twee- en driepersoons kamers, maar je kunt ook kiezen voor een éénpersoonskamer. La Borde Blanque ligt op een heuvel aan het schitterende meer Lac de Montbel met een privé strand waar het ’s zomers heerlijk zwemmen is. Het is er omgeven van rust en sereniteit van het Franse platteland.
Klik hier voor meer informatie in de brochure.
Klik hier voor het inschrijfformulier.  Vul het in en mail naar info@suniyayoga.nl

Eerdere yogavakanties

SPANJE Yogavakantie 2015
Een yogaweek die voor iedereen een vakantie met een verdieping was. De stilte van het Spaanse platteland, ver weg van alles, alle tijd en ruimte om de yoga door te laten werken, de zon, de zee, de groep en het heerlijke eten maakten dat het een prachtige indrukwekkende week werd.

Ervaringen van deelnemers:
Simona Manuel: “Ik vond de yogavakantie een kado. In alle opzichten. 2x op een dag yoga is een feest. Emoties kwamen los en losten op. Wat hebben we gelachen, gemijmerd,gekletst, lawaai gemaakt, heerlijk gegeten en zijn we stil geweest. Leuke lieve mensen op een kluitje. In een paar woorden: relaxt, inspirerend, helend.”

JG: “Spontaan mee op reis gegaan met een groep mensen…..wat was het heerlijk. Ik had nog geen yoga ervaring maar heb nu beleefd hoe fijn het is voor je body en mind. Ik heb veel rust in mijn lijf ervaren. Samen met de groep ook ontzettend veel gelachen en heerlijk gegeten. Een reis om niet te vergeten. Bijzondere dank aan Jenny…”

Jan Brinkman: “Het unieke van de dagen vond ik dat je met een groep (relatief) onbekenden heel snel tot een soort van verbondenheid kwam die alleen maar sterker werd naarmate de tijd verstreek. Dat deed mij enorm veel goeds. Dat alleen al maakte de reis tot een succes. De prima verzorging, de mooie rustgevende plek, het ritme van de dag en de uren yoga waren voor mij een heerlijke start van een lange zomervakantie.”
Klik hier voor de brochure.

EGYPTE Yoga woestijnreis 2013
Klik hier voor een reisimpressie van de Yoga Kamelen Woestijnreis in Egypte.