Suniya Yoga homepage

Voorjaar 2017

Na elf jaar veel yogalessen te hebben gegeven in de avonden, bied ik per september 2016 een ander programma aan. Kijk ook bij de workshops en yogavakantie voor yogaweekenden en weken. Wees welkom!

Zondagochtenden 2017

8 en 29 januari
5 en 26 februari
5 en 26 maart
9 en 23 april
7 en 28 mei

Tijd

10.00 – 12.00 uur

Bijdrage

15 euro per les

Adres

Bergerweg 27, 1816BM Alkmaar

Aanmelden
Geef je graag op via een email aan info@suniyayoga.nl met daarin welke data je wilt en je plek is gereserveerd zodra je betaling is overgemaakt op
NL70 TRIO 0198 5557 41 t.n.v. Jenny van den Heuvel.

Locatie
De yogalessen zijn in de studio van Yoga&Co aan de Bergerweg 27. Je kunt er gratis parkeren voor de studio of op het voormalige schoolplein. De ingang bevindt zich aan de kant van de Bergerweg. Graag aanbellen op nummer 27 via de intercom. In de hal loop je de trap op en dan vind je rechts de yogastudio.

Voorwaarden
-Tijdens de yogales is het belangrijk dat je goed naar je lichaam luistert en de verantwoordelijkheid neemt om daar naar te handelen. Het is absoluut niet de bedoeling dat je over je grenzen heengaat. Hiervoor draag je zelf verantwoording.
-Mocht je onverhoopt afmelden voor een les, dan vindt er geen restitutie plaats. Je kunt iemand anders jouw plaats laten innemen. Geef dan graag even de wisseling door.
-Yoga gaat niet samen met drugsgebruik en alcohol is ongewenst vóór de les.
-Yoga kan je op verschillende gebieden ondersteunen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is echter geen vervanging van alternatieve of reguliere medische begeleiding indien nodig. Geef blessures door, meld tussentijdse veranderingen die relevant kunnen zijn en raadpleeg eventueel je arts, specialist of therapeut.

Wijzigingen voorbehouden.