Suniya Yoga homepage

Bedrijfsyoga

Ieder bedrijf is gebaat bij gezonde en tevreden werknemers. Zij concentreren zich namelijk beter, kunnen meer aan en dragen plezier uit in hun werk en omgeving. Door regelmatig yoga te beoefenen voelt men zich prettiger, energieker en meer in balans.
Een toenemende werkdruk en hectiek zijn een bron voor stressklachten, rugpijn en RSI. Jaarlijks worden ruim 20.000 werknemers ziek door onder andere werkstress en overspanning. Yoga biedt ontspanning op de werkplek, zodat het ziekteverzuim lager wordt en de productiviteit omhoog gaat.
Binnen bedrijfsyoga kijken we specifiek naar een betere lichaamshouding, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen die helpen bij stress. De oefeningen zijn eenvoudig, doelgericht en effectief. De lessen bieden een evenwichtige afwisseling van inspanning en ontspanning.

Aanbod
Losse workshop, 12-weekse cursus, doorlopende wekelijkse les, op maat gemaakt programma.

Klanten zijn o.a. Belastingdienst, Horizoncollege.

Ervaringen van werknemers:
J. de Lignie: Ik merk dat ik er alerter op ben, om een goede werkhouding aan te nemen achter m’n bureau en dat ik af en toe check of bijvoorbeeld mijn schouders nog ontspannen zijn. Ik merk dat ik op drukke momenten nu bewuster ga ademhalen om wat rustiger te worden, en dat helpt ook.

R. Doerga: voor de zomervakantie had ik behoorlijk veel stress. Door te ontspannen met yogatechnieken verminder je duidelijk je stresspeil. Door ademhalingstechnieken kan je snel tot ontspanning komen.

B. Werner: Ik keek er altijd naar uit. Heet deed me goed. Aangezien ik met mijn handicap altijd gespannen ben. Een lekkere ontspanning.